Forfatter
Tittel 5 ingredienser: kjapp og enkel mat
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Ifølge stjernekokken Jamie Oliver trenger ikke matlagning å være komplisert. Det handler bare om å gjøre god mat superenkel. Hver oppskrift i denne boken inneholder bare 5 viktige ingredienser, slik at du raskt kan få mat på bordet. Boken har over 130 budsjettvennlige oppskrifter med blant annet kylling, biff, lam, fisk, egg, vegetarmat, salater, ris og pasta. Hver oppskrift inneholder informasjon om ingredienser, porsjonsstørrelse samt steg for steg-instruksjoner. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 pam 1
*00158161
*008180314 a 00nob 2
*015 $a0528267$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-05-51237-5$bib.$cNkr 399.00
*041 $heng
*08201$a641.555$zh$223/nor
*090 $bq$c641.5$dO
*096 $a641.5
*100 0$aOliver, Jamie$d1975-$jeng.
*2401 $a5 ingredients
*24510$a5 ingredienser$bkjapp og enkel mat$c[Jamie Oliver] ; matfoto David Loftus ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen
*260 $aOslo$bGyldendal$c2018
*300 $a317 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aIfølge stjernekokken Jamie Oliver trenger ikke matlagning å være komplisert. Det handler bare om å gjøre god mat superenkel. Hver oppskrift i denne boken inneholder bare 5 viktige ingredienser, slik at du raskt kan få mat på bordet. Boken har over 130 budsjettvennlige oppskrifter med blant annet kylling, biff, lam, fisk, egg, vegetarmat, salater, ris og pasta. Hver oppskrift inneholder informasjon om ingredienser, porsjonsstørrelse samt steg for steg-instruksjoner. Omtalen er utarbeidet av BS.
*574 $aOriginaltittel: 5 ingredients
*650 1$aTidsbesparende matlaging $1641.555$2BS$9nob
*650 1$aTidssparande matlaging $1641.555$2BS$9nno
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aLoftus, David$efotogr.
*700 0$aKristoffersen, Lisbeth$d1965-$eovers.$jn.
*74000$aFem ingredienser
*850 $aHitra
*950 0$aFast food$zTidsbesparende matlaging $9nob
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
*950 0$aFast food$zTidssparande matlaging $9nno
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening