Forfatter
Tittel Litt kjøtt, mer fisk, mest grønt: en fleksitarianers bekjennelser
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Fleksitarianere spiser hovedsakelig mat som består av grønnsaker. De bruker lite kjøtt, litt mer fisk, men kun som tilbehør. Forfatteren vokste opp med dette kostholdet. I denne boken viser hun hvordan man lager mat der grønnsaker, belgfrukter, nøtter og bær er hovedingredienser og kjøtt og fisk blir brukt til å krydre rettene. Her lærer man å bruke belgfrukter og kikerter og andre mettende grønnsaker på en ny måte. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 pam 1
*00163225
*008190620 a 00nob 2
*015 $a0564584$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-05-53029-4$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a641.5$zh$223/nor
*090 $c641.5$dB
*100 0$aBouhlou, Aicha$d1964-$jmarok.-n.
*24510$aLitt kjøtt, mer fisk, mest grønt$ben fleksitarianers bekjennelser$cAicha Bouhlou
*260 $aOslo$bGyldendal$c[2019]
*300 $a300 sider$billustrasjoner i farger
*505 $aHar register
*520 $aFleksitarianere spiser hovedsakelig mat som består av grønnsaker. De bruker lite kjøtt, litt mer fisk, men kun som tilbehør. Forfatteren vokste opp med dette kostholdet. I denne boken viser hun hvordan man lager mat der grønnsaker, belgfrukter, nøtter og bær er hovedingredienser og kjøtt og fisk blir brukt til å krydre rettene. Her lærer man å bruke belgfrukter og kikerter og andre mettende grønnsaker på en ny måte. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$41121834$9nor
*650 2$aGrønnsaker$0matlaging$1641.65$2BS$41114359$9nob
*650 2$aGrønsaker$0matlaging$1641.65$2BS$41114359$9nno
*655 2$aKokebok$2BS$41166110$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening