Forfatter
Tittel Gårdsmat fra hjertet av Norge
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
År
Noter Dette er en kokebok med fokus på tradisjonelle matretter med kort vei fra jord til bord. Boka er delt inn i kapitler som forretter, kjøtt, fisk, og dessert, men har også et kapittel dedikert til oppskrifter basert på korn. Kjøttkapittelet fokuserer på betydningen av å bruke alle deler av dyret når en skal lage mat og tilbyr blant annet oppskrifter på helgemiddager av vilt. Fiskekapittelet trekker frem innlandsfisk som en glemt skatt. I tillegg til de tradisjonelle matoppskriftene har forfatterne også utarbeidet nye retter laget med norske råvarer. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 pam 1
*00165889
*008200907 a 00nob 2
*015 $a0590705$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-64069-9$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.5$zh$223/nor
*090 $bq$c641.5$dV
*096 $a641.5
*100 0$aViestad, Andreas$d1973-$jn.
*24510$aGårdsmat fra hjertet av Norge$cAndreas Viestad, Charlotte H. Sveinsen ; foto Mette Randem
*250 $a1. utgave
*260 $aOslo$bCappelen Damm$c2020
*300 $a269 sider$billustrasjoner i farger
*520 $aDette er en kokebok med fokus på tradisjonelle matretter med kort vei fra jord til bord. Boka er delt inn i kapitler som forretter, kjøtt, fisk, og dessert, men har også et kapittel dedikert til oppskrifter basert på korn. Kjøttkapittelet fokuserer på betydningen av å bruke alle deler av dyret når en skal lage mat og tilbyr blant annet oppskrifter på helgemiddager av vilt. Fiskekapittelet trekker frem innlandsfisk som en glemt skatt. I tillegg til de tradisjonelle matoppskriftene har forfatterne også utarbeidet nye retter laget med norske råvarer. Omtalen er utarbeidet av BS.
*700 0$aRandem, Mette$d1972-$efotogr.$jn.
*700 0$aSveinsen, Charlotte Holberg$d1977-$eforf.$jn.
*850 $aHitra
*900 0$aHolberg Sveinsen, Charlotte$zSveinsen, Charlotte Holberg$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening