Finckenhagen, Lise, n., 1976-
Sommer Lise Finckenhagen ; foto av Sara Johannessen Meek . - Oslo : Cappelen Damm, 2025. - 181 sider. - De fire årstidene
https://media.aja.bs.no/1506819c-f2da-484a-9b22-9629b214c788/original.jpg
https://media.aja.bs.no/1506819c-f2da-484a-9b22-9629b214c788/thumbnail.jpg
Sommer er den den første boken i en ny serie hvor kokk og matformidler Lise Finckenhagen hyller årstidene. Her får du oppskrifter til små og store anledninger, laget med norskproduserte råvarer. Du får deilig mat til grill og uteliv, alt fra stekt småmakrell med rømmesaus og nypoteter, til grillet kylling og den beste hvite pizzaen. Det blir oppskrifter for varme dager hvor du bare vil ha noe lett, fresht og raskt. Aspargessalat, gulrothummus, bakt purre og åpen lasange. Trøstemat for regnværsdager er også helt nødvendig i den norske sommeren. En deilig kremet fiskesuppe, smørstekt kantarelltoast, snitzel av glad gris og en lekker tarte flambee. Det er også oppskrifter med sommerbærene og alt annet du kan plukke med deg på din sti. Rabarbrasuppe, hylleblomstsirup og tilslørte plommer. Og sist, men ikke minst - maten til sommerens festlige lag, med juliribbe, bursdagskake for sommerbarn og en lekker helgrillet piggvar. Og mye, mye mer. Totalt 65 helt nye oppskrifter fra hele Norges kokke-Lise! Sommeren har aldri smakt bedre!
Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler
Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring.
Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler (cookies) til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Du godtar dette dersom du fortsetter å bruke nett-tjenestene.