Hitra bibliotek

   
Velkommen til Hitra bibliotek
Huskelisten er tom
Velkommen til Hitra bibliotek

Velkommen!!
Vi holder til lyse og flotte lokaler ved Torget. Her er det bøker og tidsskrifter til utlån, vi serverer kaffe, og det er datamaskiner tilgjengelig. Vi kan ta kopier for deg, og du kan skrive ut fra datamaskinen.

Ebokbib: Nå er det mulig å låne e-bøker. De kan leses på smarttelefoner og nettbrett. Du må da laste ned appen ebokbib først, og ha lånenummer og pinkode fra biblioteket.
Mer info her:
http://ebokbib.no/

Boksøk
På dette nettstedet kan du søke blant et stort antall bøker og andre dokumenter. Hvis du logger deg inn, får du oversikt over alle dine lån, og kan også fornye lånene. Finner du noe du liker, kan du reservere eller bestille tittelen.

Salg:
Biblioteket er kommunens utsalgssted. Vi selger bl.a. kinobilletter, MOT-effekter, Kjentmannsprøven (100,-) og turkartet til Hitra (200,-). Kjentmannsmerkene selger vi også - til de som er blitt kjent på Hitra.
Vi kan hjelpe deg med kopiering/scanning. Kopi/utskrift av svart/hvitt A4: 3,- svart/hvitt A3: 6,- farge A4: 6,- farge A3: 10,- 

Faste arrangement:
-Lesestund: 0-3 år:
den tredje onsdagen i måneden, kl 10.30. Her blir barna lest for, og avogtil får vi høre litt klavermusikk.
-Lesestund: 3-6 år: den første onsdagen i måneden, kl 11.00. Her blir barna lest for, og avogtil får vi høre litt klavermusikk.
-Språkkafè: lørdager, kl 11.00-13.00. Vi inviterer deg til en kaffestund hvor vi prater på norsk og du kan lære mer om hvordan det er å bo i Norge. Det er frivillige som driver Språkkafèen, og alle er hjertelig velkommen - både for å lære og å lære bort.
Velkommen!

Telefon: 72 44 18 16,
E-post:
biblioteket@hitra.kommune.no

select